Profil

Vallensbæk Auto Service er en del af AutoMester kæden. Vi arbejder med alt fra tandremme til støddæmpere, klimaanlæg, styretøj og bremser. Men vi skifter naturligvis også olie, oliefiltre, og ordner småbuler og stenslag for ikke at nævne forsikringsskader.

Vi ved, at du har travlt, og derfor sjældent har tid til at køre forbi værkstedet for at høre, hvad tingene koster. Derfor kan du altid ringe eller sende en e-mail og høre, hvad alt fra servicebesøg til dæk og reparationer koster. Dog anbefaler vi, at du kommer forbi, hvis du har en defekt, så vi ved selvsyn kan se på sagen og dermed give dig en præcis pris på reparationen.

Biler der serviceres holder længere

Biler der passes og plejes holder længere, kører længere på literen og bevarer deres værdi. Det er i ser­vice­eftersynet, vi fx opdager, at bremserne er slidte, at et tilstoppet pollenfilter forhindrer effektiv ventilation i bilen eller at klimaanlægget skal serviceres nu, så det holder mange år endnu.

Service er med andre ord et kontrolbesøg hos "billægen", hvor vores dygtige mekanikere tjekker, hvordan de mange dele i bilen har det. De smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert og starter, bremser og drejer, som den skal.

Telefon & Mail

43530123

vas@vasauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder